Dakbestrating

Dakbestrating voor dak, parkeerdek of balkon

Mits het dak, parkeerdek of balkon voldoende draagkracht heeft kunnen we uw daken leefbaar maken. We kunnen “normale” betontegels naar keuze waterpas aanleggen zonder dure afwateringstegels, tegeldragers en gepatenteeerde opplussystemen die gangbaar zijn. In overleg met één van onze specialisten bieden wij u de dakbestrating op maat en naar al uw wensen en ideeën. Voor u besluit om dakbestrating aan te laten leggen is het belangrijk dat de dakbedekking in goede staat is en/of goed onderhouden en nog een lange tijd mee gaat want het verwijderen en terugplaatsen tussendoor is niet wenselijk.

  Stuur bericht !   Bel 06 5340 6242 !

 
Wij werken nu met een volledig nieuw en uniek systeem om bestratingen met het karakter van natuursteenbestrating te realiseren. Het verbluffend eenvoudige systeem bestaat uit verschillende bestratingselementen. De elementen zijn zodanig vormgegeven dat ze telkens in elkaar grijpen resp. op elkaar aansluiten zodat er een homogene, in zichzelf harmonieuze bestrating ontstaat.

Na het invegen van de voegen is de bestrating niet of nauwelijks te onderscheiden van natuursteenbestrating.
Met de verschillende kleuren antraciet, geel, zandkleur, bruin, olijfgroen, marigold en grijs is er een ruime keuze.

Dakbestrating       Antraciet dakbestrating       Dak-bestrating

Al jarenlang zijn wij actief als dakdekkersbedrijf voor het leveren en verwerken van diverse soorten dakbestrating die niet wiebelen, en zonder dat je het water eronder ziet met vaak de groene algen op de betontegels Ook sloop- en isolatiewerkzaamheden op het dak zijn bij Greven Dakbestrating mogelijk.

Heeft u ook interesse in onder meer het vervangen van de dakbestrating van uw woning of bedrijfspand? Bel ons op 06 5340 6242 ! U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Geef een reactie

Scroll Up