lichtstraten

Lichtstraat brengt via dak overal licht

LichtstraatEen lichtstraat kan via het dak overal in een ruimte daglicht brengen. Via het dak komt veel meer licht binnen dan via de gevels omdat de lichtsterkte in het zenit veel hoger is dan aan de horizon. Bovendien kent daklicht heel wat minder problemen met contrastwerking, verblinding en hinderende obstakels. En waar gevellicht erg verzwakt bij toenemende diepte van het gebouw, kunnen lichtstraten om het even waar in een ruimte licht brengen.

  Stuur bericht !   Bel 06 5340 6242 !

 
Een lichtstraat levert niet zomaar daglicht. Door het uitgebreide gamma aan soorten, vormen en uitvoeringen wordt het binnenvallend licht gefilterd en gedoseerd afhankelijk van uw wensen en noden.
De lichtstraten kunnen daarenboven ook zorgen voor ventilatie of ingeschakeld worden in een rookafvoersysteem. Ze garanderen een perfecte waterdichtheid en een goede isolatie.
De lichtstraten worden geleverd met 10 jaar garantie.

Lichtstraten, lichtkoepels en daglichtsystemen

Naast de lichtstraten zijn er ook lichtkoepels en andere daglichtsystemen. Een daglichtsysteem is een dakkoepel waarbij met prisma’s en spiegels voor meer daglicht in huis of kantoor wordt gezorgd.

 

Geef een reactie

Scroll Up