Schoorsteenrenovatie

Heeft u last van doorslag op uw dakbedekking? Doorslag kan ontstaan in combinatie met harde wind en altijd in de buurt van metselwerk waaronder de schoorsteen. Met schoorsteenrenovatie vernieuwt u het lood of maakt u het metselwerk waterdicht. Doordat schoorstenen continu bloot staan aan atmosferische invloeden en onderhevig zijn aan veel slechte weersomstandigheden kan schoorsteenrenovatie van belang zijn.

  Stuur bericht !   Bel 06 5340 6242 !

Greven Dakbedekkingen repareert uw metselwerk d.m.v. schoorsteenrenovatie en verwijdert verontreinigingen van uw schoorsteen met een staalborstel. Dan wordt de schoorsteen waterafstotend gemaakt door te impregneren. Dit dient iedere 5 jaar herhaald te worden! Tevens worden voegen die loszitten verwijderd en opnieuw opgevoegd. De bovenkant voorzien we van een hechtlaag en dan walsen we er een lap zelfklevend EPDM op.

Met schoorsteenrenovatie zorgt u ervoor dat uw schoorsteen er weer als nieuw uitziet en een lange levensduur gegarandeerd is. Het dak bepaalt immers de waarde en het aanzien van uw huis of bedrijfspand. Met behulp van schoorsteenrenovatie zorgt u ervoor dat deze weer in uitstekende staat verkeert.

Via onze website kunt u snel en eenvoudig online offertes opvragen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Tevens vindt u hier meer informatie over de soorten dakbedekkingmaterialen en andere onderhouds- en renovatiemogelijkheden voor uw dakbedekking.

Geef een reactie

Scroll Up