Shingle Dak

Naast de dakpannen en bitumen daken zijn er nu ook Shingle daken. Shingles zijn bitumen of EPDM dakspanen. Shingle daken zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar, maar de bekendste zijn wel de 3- en 4-tabs rechthoekige shingles. Shingle daken worden al geruime tijd toegepast in Canada en de VS en nu ook in Europa. U komt de shingle daken met name tegen als dakbedekking voor tuinhuisjes en balkon overkappingen. Een shingle dak is gemakkelijk aan te brengen en is met name op esthetisch gebied een goede keuze: ze zijn veel mooier dan dakpannen en bitumen daken. De shingle daken worden over het algemeen aangebracht op een houten oppervlak.

  Stuur bericht !   Bel 06 5340 6242 !

 
Greven Dakbedekkingen levert shingle daken en verwerkt diverse materialen waaronder APP, SBS en EPDM dakbedekking (rubber). U bent bij ons verzekerd van een vakkundige en hoogstaande kwaliteit met daarbij een schriftelijke garantie. Tevens bieden wij een 24-uur-service aan. Hiermee garanderen wij dat wat wij maken ook waterdicht blijft!

Voor meer informatie over shingle daken of over andere dakbedekkingen kunt u ons altijd bellen of mailen. U kunt ook een online offerte opvragen.

Geef een reactie

Scroll Up