Bitumen Dakbedekking

Bitumen dakbedekking voor plat dak is een dakbedekking die makkelijk verwerkbaar is. Greven Dakbedekkingen uit Eindhoven levert en verwerkt de bitumen dakbedekking voor complexe dakvormen. Greven Dakbedekkingen biedt u een schriftelijke garantie van 10 jaar op al zijn werkzaamheden. Het is mogelijk een verzekerde garantie tot wel 20 jaar af te sluiten. Sinds 1995 staan wij bekend om het zorgvuldig en vakkundig afleveren van diverse soorten dakmaterialen bij particulieren en bedrijven.

Soorten bitumen dakbedekking

Bij een bitumen dakbedekking heeft u de keuze uit drie typen dakbanen: de geblazen, de APP-gemodificeerde en de SBS-gemodificeerde bitumen. De SBS-gemodificeerde bitumen dakbedekking heeft een hogere elasticiteit, een betere hechting, een hogere vermoeiingsweerstand en een betere koude buitenproef.
Wanneer u voor Greven Dakbedekkingen kiest voor het aanleggen van uw bitumen dakbedekking, dan bent u verzekerd van onze extra 24-uur service en betaling in termijnen. Wij bieden u een gratis prijs offerte of gratis advies van de uit te voeren werkzaamheden. En u kunt bij ons een aanhanger lenen voor het zelf afvoeren van het dakafval. Dit levert u niet alleen een forse besparing op, maar ook de zekerheid van een dakbedekking naar al uw tevredenheid en wensen!

Als alternatief voor bitumen zou u EPDM Dakbedekking kunnen overwegen. EPDM is de meest duurzame dakbedekking. Het is onderhoudsvrij, gaat minstens 50 jaar mee en wordt droog gelijmd zonder open vuur zoals bij bitumen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is er bij open vuur altijd een klein risico. Daarnaast gaat bitumen maar hooguit half zo lang mee als EPDM. U kunt hiervoor een vrijblijvende online prijs offerte opvragen.

  Stuur bericht !   Bel ons op 06 5340 6242 !

Geef een reactie

Scroll Up