epdm dakgoot

EPDM Dakgoot beter dan zinken dakgoot

EPDM dakgoten zijn dé vervanger voor de traditionele zinken dakgoot. Met EPDM kunt u alle soorten dakgoten bekleden zoals normale dakgoten, kilgoten en verhoolde dakgoten. EPDM dakgoten zijn de oplossing voor het sneller bekleden van uw dakgoten en kenmerken zich daarbij door het eenvoudige en hoogstaande concept. Met de EPDM dakgoot van Greven Dakbedekkingen bent u verzekerd van een dakgoot met een extra lange levensduur, een waterafdichting met geringe milieubelasting en geen brand of vlamgevaar tijdens de plaatsing. Tevens zijn de EPDM dakgoten in de winter en zomer beloopbaar en bestendig tegen zure regen en UV-straling. EPDM gaat ruim 50 jaar mee. Daarom zeggen wij: EPDM gaat levenslang mee.

Greven Dakbedekkingen is sinds 1995 actief op het gebied van aanleggen en onderhouden van dakbedekkingen en onder meer EPDM dakgoten voor zowel particulieren als het bedrijfsleven. Wij streven naar een nauwkeurige uitvoering en een waterdichte aflevering van onze produkten. Bij ons krijgt u een schriftelijke garantie, een gratis prijs offerte en gratis advies van de uit te voeren werkzaamheden.

Kunt u het vervangen van uw dakgoten door EPDM dakgoten niet in één keer bekostigen? Dan kunt u bij Greven Dakbedekkingen kiezen voor gespreide betaling. Wel zo makkelijk!

  Stuur bericht !   Bel 06 5340 6242 !

 

232233234235237238239240241

Geef een reactie

Scroll Up