Daklekkage Eindhoven met spoed

Een daklekkage na een fikse regenbui? U kunt een daklekkage met spoed laten verhelpen door Greven Dakbedekkingen. Greven Dakbedekkingen zorgt ervoor dat een daklekkage verhelpen na een inspectie door één van onze medewerkers een snel maar vakkundig karweitje wordt. Zo heeft u na een lekkage niet langer last van die vervelende vochtproblemen in huis zoals zwarte punten in uw stucwerk of schimmel op de muur.

Daklekkage Eindhoven?

Garantie van 24-uursservice voor een standaardtarief van 95 euro excl. 21% btw

Dit is voor het met spoed opsporen van daklekkage en aanbrengen van noodvoorziening voor max. 1 uur werk. Zo komt u bij een daklekkage nooit voor nog meer verrassingen te staan. Een lek dak met spoed repareren is voor Greven Dakbedekkingen, een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van dakbedekkingen, een vakkundige bezigheid. Wij bieden en leveren diverse soorten materialen variërend van bitumen dakbedekking tot EPDM rubber. Zowel voor een plat dak als een licht hellend dak kunnen wij met spoed een daklekkage verhelpen.

Als u een daklekkage zelf kunt verhelpen door bijv. de dakgoot of waterafvoer schoon te maken, dan geven wij u graag een tip hiervoor. Zie de reactie hieronder uit Valkenswaard.

Wilt u advies of heeft u nog vragen over een daklekkage? U kunt ons bereiken via het contactformulier.

  Of bel meteen 06 5340 6242 !
 

1 reactie op “Daklekkage Eindhoven met spoed”

 1. Debby uit Valkenswaard

  tot onze grote schrik lagen er plassen water in mijn zoon zijn slaapkamer
  via marktplaats bij H greven uitgekomen
  hij wilde dezelfde dag al langskomen ondanks dat we nu in de bouwvakvakantie zitten maar gaf eerst de tip om eens te kijken of de afvoer van het dakkapel niet verstopt zat.
  dit zouden we zelf kunnen verhelpen en zou ons dan ook geen geld kosten

  hartstikke bedank H Greven.
  door deze tip is alles weer verholpen

  hij had ook gewoon kunnen komen en zelf de verstopping op kunnen ruimen en er dan geld voor vragen

  helemaal top

Geef een reactie

Scroll Up