Kosten dakbedekking besparen?

Wilt u op de kosten van uw dakbedekking besparen? Dan hebben wij de volgende tips voor u:

  Stuur bericht !   Bel 06 5340 6242 !

  1. Als u zelf uw dak wilt slopen en afvoeren, kunt u van ons gratis een aanhanger lenen. Afhankelijk van het dak kan dat een paar honderd euro schelen.
  2. Als u samen met uw buren het dak laat vernieuwen krijgt u korting van ons. Meestal is het dak van de buren even oud en ook aan vernieuwing toe, dan kunt u samen kosten besparen. Met hoe meer buren u komt, hoe hoger de korting!
  3. EPDM dakbedekking is duurder, maar gaat minstens 50 jaar mee en is onderhoudsvrij. Een bitumen dakbedekking gaat hooguit half zo lang mee als een EPDM dakbedekking. Op de lange duur bespaart u dus kosten met een EPDM dakbedekking besparen.
  4. Met dakisolatie kunt u behoorlijk op uw stookkosten besparen doordat de warmte niet langer voor een groot gedeelte verloren gaat via het dak. Ook zomers blijft het koeler.
  5. Als u een airco heeft kunt u kosten besparen met dakisolatie of witte reflecterende EPDM dakbedekking, omdat daardoor uw dak koeler blijft en de airco minder hoeft te draaien.
  6. Met een daglichtsysteem, lichtkoepel of lichtstraat kunt u gericht natuurlijk licht inbrengen in huis, kantoor of fabriek: de mensen functioneren beter en voelen zich blijer, en u bespaart op lichtkosten en in de zomer wordt het minder warm omdat het kunstlicht niet aan hoeft.
  7. Wij hebben scherpe tarieven, bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte!

Wilt u op de kosten van uw dakbedekking besparen?     Bel 06 5340 6242 !

Geef een reactie

Scroll Up