Dakbedekking Onderhoud

Voor dakbedekking onderhoud bent u bij Greven Dakbedekkingen aan het goede adres. Als dakbedekkersbedrijf zijn wij al jarenlang gespecialiseerd in het leveren en verwerken van diverse materialen op daken van zowel particulieren als bedrijven. Het onderhoud van daken is van belang om een langdurige en duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren en vroegtijdige schade aan het dak te voorkomen.

Dakbedekking onderhoud deels zelf doen

Het is belangrijk dat u minimaal twee keer per jaar het dak schoonmaakt. Let hierbij speciaal op het openhouden van de dakgoten en hemelwaterafvoeren. Ook het controleren van de naadverbindingen en de dakranden is van belang. Loop bij het onderhoud van daken niet op uw dak bij extreem hoge of lage temperaturen.

Op onze website vindt u diverse mogelijkheden voor het onderhoud van daken. Voor vragen en/of opmerkingen:

  Stuur bericht !   Bel 06 5340 6242 !

Bij Greven Dakbedekkingen kunt u terecht voor gratis advies of een offerte voor onder meer het dakbedekking onderhoud. Wij zorgen voor een zorgvuldig en vakkundig advies en voeren waar nodig de herstelwerkzaamheden uit. Tevens bent u dan verzekerd van een schriftelijke garantie. De verwachte levensduur van uw dak kan variëren van 20 jaar voor bitumen tot maar liefst 50 jaar voor EPDM dakbedekking.

Geef een reactie

Scroll Up