Stormschade aan Dakbedekking

Daklekkage, weggewaaide dakpannen, beschadigde schoorsteen: dit zijn slechts enkele gevallen van stormschade die u aan uw woning of bedrijfspand kunt hebben. Erg vervelend en u wilt uiteraard snel een oplossing voor de stormschade. Greven Dakbedekkingen zorgt ervoor dat de stormschade snel en deskundig weer wordt hersteld. We hebben een gepatenteerd afdeksysteem dat door iedereen aangebracht kan worden m.b.v. magneten en ijzeren staven zodat er altijd meteen een noodvoorziening getroffen kan worden ook als er even een tekort aan dakdekkers is of als er pas later een echt dak op kan.

Als specialist in alle voorkomende dakbedekkingen bent u er bij ons van verzekerd dat de werkzaamheden vakkundig en snel tegen een scherpe prijs worden uitgevoerd.

  Stuur bericht !   Bel 06 5340 6242 !

Stormschade aan dakbedekking repareren?

Heeft u last van stormschade maar weet u niet wat er aan uw dak moet gebeuren? Laat uw dak dan vóór een reparatie door ons inspecteren. Wij kunnen voor u een gratis en vrijblijvende offerte op maat maken of u waar nodig adviseren over de beste oplossingen van de stormschade.

Kijk hier voor noodhulp bij daklekkage.

Voor een blijvende oplossing met een verwachte levensduur van minstens 50 jaar adviseren wij EPDM dakbedekking. EPDM is onderhoudsvrij en duurzaam, en kan gebruikt worden voor hellende en platte daken.

Wilt u advies of heeft u nog vragen? Dan kunt u ons bereiken via het contactformulier op onze website.

  Of bel meteen 06-5340 6242 (Henny Greven)

Geef een reactie

Scroll Up