EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking of EPDM folie is een synthetisch high tech rubber.

Vooral de grote elasticiteit en de hoge bestendigheid tegen UV-straling en zure regen maken dit materiaal zeer geschikt voor toepassingen als waterafdichting, maar ook als wateropvang. Bij toepassing als groendak of sedumdak met een waterbuffercapaciteit van meer dan 15 liter per m² wordt door steeds meer gemeentes subsidie verstrekt. EPDM is ook zeer geschikt voor het bekleden van dakgoten.

  Stuur bericht !   Bel 06 5340 6242 !

 

EPDM
EPDM dakgoot

EPDM-dakgoten

EPDM dakgoten zijn dé vervanger voor de traditionele zinken dakgoot. Met EPDM kunt u alle soorten dakgoten bekleden zoals normale dakgoten, kilgoten en verhoolde dakgoten.

EPDM dakgoten zijn de oplossing voor het sneller bekleden van uw dakgoten en kenmerken zich daarbij door het eenvoudige en hoogstaande concept. Met de EPDM dakgoot van Greven Dakbedekkingen bent u verzekerd van een dakgoot met een extra lange levensduur, een waterafdichting met geringe milieubelasting en geen brand of vlamgevaar tijdens de plaatsing. Tevens zijn de EPDM dakgoten in de winter en zomer beloopbaar en bestendig tegen zure regen en UV-straling.

Bij ons krijgt u levenslang!

EPDM dakbedekking heeft een bewezen levensduur van minstens 50 jaar. Vandaar dat wij zeggen: het gaat vrijwel levenslang mee.

EPDM-garantie

Op EPDM dakbedekking geven wij 10 jaar garantie.

Greven Dakbedekkingen levert uw dakbedekking zorgvuldig en vakkundig af met een schriftelijke garantie.

Wij bieden een gratis offerte op maat aan en u heeft de mogelijkheid tot gespreide betaling met hulp van het Nationaal Warmtefonds. Lage rente, boetevrij aflossen en direct online aanvragen gaat via www.energiebespaarlening.nl

Geef een reactie

Scroll Up