Dakisolatie

Met dakisolatie kunt u behoorlijk op uw stookkosten besparen doordat de warmte niet langer voor een groot gedeelte verloren gaat via het dak. Ook zomers blijft het koeler!

  Stuur bericht !   Bel 06 5340 6242 !

De lage BTW geldt nog voor arbeidskosten bij (dak)isolatie van huizen van minstens 2 jaar oud. Het lage BTW tarief is per 1 januari 2019 verhoogd naar 9%.

Er kan op diverse manieren gebruik worden gemaakt van dakisolatie. Er kan zowel isolatiemateriaal aan de binnen- of buitenzijde van het dakbeschot aangebracht worden. Isolatiemateriaal aan de binnenkant van het dak wordt echter afgeraden, doordat het mogelijk vochtproblemen kan geven. Het isoleren van de buitenzijde van een schuin dak en het isoleren van platte daken kun je het beste aan professionals overlaten. Bij condensvorming aan de binnenkant kunnen houten balken verrotten en stalen balken doorroesten. Dit is iets waar je soms pas vele jaren later achter komt. Herstellen kost dan vaak meer geld dan je bespaard hebt met de isolatie.

Dakisolatie ook voor de zomer

Ook in de zomer kunt u kosten besparen met dakisolatie omdat de airco of ventilatoren dan minder hard hoeven te werken. Uw huis of kantoor blijft dan zomers koeler.

Greven Dakbedekkingen kan u gratis advies en een vrijblijvende offerte bieden voor een dakisolatie voor uw woning of bedrijfspand. Tevens krijgt u bij Greven Dakbedekkingen een schriftelijke garantie, 24-uursservice en de mogelijkheid tot gespreide betaling.

U kunt online een vrijblijvende offerte opvragen. U kunt ons benaderen via het contactformulier op onze website.

Geef een reactie

Scroll Up