Bespaar op de kosten met dak isolatie

Een van de belangrijkste zaken voor huizen en panden om zoveel mogelijk de juiste temperatuur te behouden is de isolatie. In de zomer wilt u dat het niet té warm is en in de winter moet de warmte juist goed behouden blijven. Het isoleren van het object is dan de meest voor de hand liggende keuze. Hierbij wordt al snel naar de ramen, deuren en kozijnen gekeken, gezien dat het gemakkelijkste te ‘vervangen’ is, maar er is meer om rekening mee te houden.

Het dak is namelijk minstens zo belangrijk in de algehele isolatie van het pand. Dit komt echter met wat haken en ogen. Want waar kunt u het beste isoleren? Wat kunt u het beste hiervoor gebruiken en wat voor effect heeft het op de binnenkant van het pand? Vraagstukken omtrent dak isolatie die Greven Dakbedekking voor u van een antwoord kan voorzien. Naast dat wij specialist zijn in het aanleggen van nieuwe dakbedekking, kunnen wij u ook bijstaan met dak isolatie, waarmee u bespaart.

Een goede isolatie zorgt er immers voor dat de warmte in de winter beter behouden blijft en dat scheelt u in de stookkosten. Andersom bespaart u ook energie in de zomer, want met een goede isolatie hoeft de airco bijvoorbeeld minder hard te werken. Dak isolatie is daarmee een investering die zichzelf terug weet te betalen.

Advies bij dak isolatie

U kunt onze dakdekker in Eindhoven inschakelen voor het bekijken van uw woning of pand, dit om te zien waar de isolatiemogelijkheden liggen. Gezien elk object anders is en dus ook de aanwezige isolatie, zorgen wij voor een advies op maat dat het beste rendement oplevert. Hierbij kijken wij naar de constructie, de beste plaatsing van de dak isolatie, eventuele risico’s met betrekking tot condensvorming en nog veel meer.

Op basis van ons advies kunt u beslissen wat u wilt doen en wij maken dat uiteraard graag voor u in orde, zodat u op korte termijn profiteert van de voordelen die een betere dak isolatie te bieden heeft. Het advies is om zowel de inspectie als de aanleg van de dak isolatie aan professionals over te laten, want dat biedt u de garantie op de hoogst mogelijke kwaliteit en een optimaal resultaat.

Dak isolatie

Vraag een inspectie aan

Wilt u weten waar voor u de mogelijkheden liggen om te besparen op de energiekosten? Vraag een inspectie aan, waarbij wij komen kijken wat de beste manier is om dak isolatie toe te passen. U krijgt vanzelfsprekend een vrijblijvende offerte bij het advies, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

In aanvulling daarop leveren wij een schriftelijke garantie en u kunt rekenen op onze 24-uursservice bij problemen. In geval van problemen staan wij dan zo snel mogelijk bij u op de stoep om u verder te helpen. U krijgt dus het volledige pakket en dat zonder een onderhoudscontract. Daarnaast kan u bij Greven Dakbedekking terecht voor allerlei andere dakwerkzaamheden, zoals de aanleg van EPDM dakbedekking.

Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Scroll Up