Professionele dakdekker in Eindhoven

Het is te allen tijde belangrijk om bebouwing te voorzien van een gesloten dakbedekking die absoluut niet lekt. Of het nu een huis, kantoorpand of schuur betreft, de dakbedekking moet in orde zijn. Hierin is Greven Dakbedekking uw specialist, wij zijn professionele dakdekker in Eindhoven en omstreken. Wij leggen verschillende soorten dakbedekking aan, maar bieden ook hulp bij (storm)schade, algemeen herstel en natuurlijk het vervangen van een bestaande dakbedekking.

Met ruim 25 jaar ervaring in het vak als dakdekker in Eindhoven kunt u van een professionele aanpak uitgaan. Wij leveren maatwerk met een scherp oog voor detail en een zeer degelijke afwerking, waardoor de dakbedekking zeer lang meegaat. Hierbij heeft u natuurlijk de keuze uit verschillende vormen van dakbedekking, die wij voor u kunnen aanleggen. Denk aan bitumen of EPDM dakbedekking, maar ook pannendaken en meer. Tevens kunnen wij u helpen met dak isolatie.

Altijd beschikbaar

Greven Dakbedekking staat als dakdekker in Eindhoven altijd klaar om aan de slag te gaan. Dat beperkt zich niet tot ‘standaard’ werktijden, want met onze 24-uursservice kunt u ons altijd bereiken. Bij problemen hoeft u dus niet tot de volgende dag te wachten, maar kan u direct op ons rekenen. Wij komen bij lekkages zo snel mogelijk langs, maar ook als u te maken heeft met stormschade die snel hersteld moet worden en meer.

De dakdekker in Eindhoven is uw partner voor een complete dienstverlening en wij bieden bij ons werk een schriftelijke garantie zónder een onderhoudscontract. U weet dus precies waar u aan toe bent en u wordt niet achteraf geconfronteerd met onverwachte verrassingen. Professioneel, transparant en flexibel, dat is wat u van onze dakdekker in Eindhoven mag verwachten.

Dakdekker Eindhoven
Dakdekker Eindhoven

Diverse werkzaamheden

Een van onze primaire werkzaamheden als dakdekker in Eindhoven is het aanleggen van dakbedekkingen en het leveren van onderhoud hieraan. U kunt ons echter ook inschakelen voor dakgoten, dakbeschot, boeiboorden, waterpas dakbestratingen, schoorsteenrenovatie, nieuwbouw, verbouw en nog veel meer. Alles met betrekking tot daken kunt u door Greven Dakbedekking laten uitvoeren. U heeft een vaste partner die dit voor u realiseert, wel zo gemakkelijk niet?

Bij al onze werkzaamheden krijgt u een langdurige garantie en vanzelfsprekend gebruiken wij uitsluitend de beste materialen. Zo gaat een EPDM dakbedekking die door ons is aangelegd minstens 50 jaar mee. Dit maakt de investering het dus direct waard en dat geldt ook voor de andere werkzaamheden en diensten die wij leveren. Meer weten? Neem contact met ons op.

Dakinspectie

Onder onze werkzaamheden als dakdekker in Eindhoven vallen ook inspectiewerkzaamheden, wat betekent dat wij lekkages en andere problemen kunnen opsporen. Op basis hiervan kunnen we u dan adviseren in wat het beste is om te doen, zodat er voor het probleem een efficiënte en doeltreffende oplossing gevonden wordt. Die kunnen wij uiteraard voor u realiseren, maar daarin bent u vrij.

Heeft uw dak een dakinspectie nodig? Dit kunnen wij (met spoed) vandaag voor u nog verzorgen. Maar op voorhand geven we u tips om mogelijk zelf de oorzaak te achterhalen, wat u in de kosten scheelt. Komt u er niet uit? Dan staat onze specialist paraat. Maak gebruik van onze dakinspectie service!

Scroll Up