Hoge kwaliteit EPDM dakbedekking

Een van de meest gebruikte vormen van dakbedekking is vandaag de dag EPDM dakbedekking. Deze synthetische high tech rubber vormt een uitstekende manier om uw dak in z’n geheel te bedekken, waardoor uw dak goed beschermd is tegen UV-stralen, zure regen en meer. Ook voorkomt het lekkages én het gaat zeer lang mee.

De EPDM dakbedekking is van alle moderne vormen dakbedekking de beste optie, gezien het de bovengenoemde voordelen biedt. Ook is het een uitstekend middel voor wateropvang en het is mogelijk om EPDM dakgoten aan te leggen als vervanger van de traditionele zinken dakgoten. Dit maakt het materiaal multifunctioneel en dat uiteraard met een lange levensduur.

EPDM gaat jaren mee

Wij leveren als dakdekker in Eindhoven alle vormen van EPDM dakbedekking omdat het enerzijds van hoge kwaliteit is en anderzijds een zeer lange levensduur kent. Een goed aangebrachte EPDM dakbedekking kent een levensduur van maar liefst 50 jaar. Bovendien krijgt u bij de aanleg door Greven Dakbedekking schriftelijk 10 jaar garantie op de dakbedekking en dat zonder een onderhoudscontract. U zit dus nergens aan vast.

Dankzij de lange levensduur en onze professionele aanpak heeft u na het aanbrengen van de EPDM dakbedekking niet langer omkijken naar het dak. U weet zeker dat uw dak waterdicht is en dat de dakbedekking professioneel is aangebracht. Vanzelfsprekend kunnen wij voor u eens in de zoveel tijd een inspectie of onderhoudsbeurt uitvoeren, maar dat is geheel aan u. Maar ook voor als u al een bestaand EPDM dak heeft, kan u bij ons aankloppen voor ondersteuning. Wij zijn hierin uw specialist.

EPDM dakbedekking
Greven Dakbedekkingen

Veilige en schone manier van werken

Bij het aanbrengen van EPDM komt er in tegenstelling tot bitumen geen open vuur aan te pas. De EPDM stukken worden aan elkaar gelijmd en dat zorgt voor een veilige werksituatie voor ons, en natuurlijk uw object waarop de EPDM geplaatst wordt. Hierbij kunnen we tevens uw dakgoot meenemen als u dat wenst en in sommige gemeentes wordt het zelfs gesubsidieerd.

Een ander belangrijk aspect van EPDM is dat de milieubelasting in tegenstelling tot andere vormen van dakbedekking en het aanleggen daarvan gering is. Dit maakt het tot een aantrekkelijke optie om de dakbedekking mee te realiseren en wij leggen het graag voor u aan.

Direct een offerte aanvragen

Meer weten over onze dakbedekking, het aanleggen ervan of uw bestaande dakbedekking vervangen? Greven Dakbedekking maakt het graag voor u in orde. Ook als het om andere vormen van dakbedekking gaat, net zoals dak isolatie. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via ons contactformulier, waarna wij u snel een duidelijk overzicht doen toekomen. Ook kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen. Wij beantwoorden al uw vragen graag.

Wist u trouwens dat u gebruik kunt maken van een gespreide betaling met behulp van het nationaal energiebespaarfonds? Hiermee werken wij samen, wat het wellicht nog aantrekkelijker maakt om te kiezen voor onze dakbedekking. Contacteer ons voor meer informatie.

Scroll Up